Naujienos internete

 

Katalogai veltui!!!

www.jazzbooks.com
www.stewmac.com

 

Nebūk be ryšio!


Internetas – rinka muzikantui

Interneto dėka muzikai turi daug didesnes galimybes užsidirbti. Tai ne tik įrangos, muzikinių leidinių pirkimas/pardavimas, bet ir bendradarbiavimas su bendraminčiais, įgyvendinant naujus projektus. Štai keletas informatyvių adresų internete.


Instrumentai, įgarsinimo įranga bei kiti muzikos reikmenys

Samash.com ir Samashmusic.com. Šie tinklapiai tvarkomi Sam Ash Music kompanijos. Tai skirtingi tinklapiai. Jeigu jūs norite surasti arčiausią parduotuvę ar didmeninės parduotuvės sandėlį, tai ieškokite informacijos Samashmusic.com tinklapyje. Samash.com neprekiauja gaminiais, tačiau čia galite sužinoti, kokia kompanija turi jus dominančią prekę. Čia rasite visko: instrumentų, įgarsinimo įrangos, natų bei kitų muzikos reikmenų.

Gitaros Centras, kuriam priklauso Guitarcenter.com ir Musiciansfriend.com, taip pat dirba panašiu stiliumi. Guitarcenter.com teikia naudingus patarimus bei informaciją apie sandėliavimo/pardavimo vietą. Tuo tarpu Musiciansfriend.com turi didelį instrumentų bei įgarsinimo įrangos reikmenų asortimentą. Šis tinklapis ne tik parduoda gaminius, bet ir teikia techninius patarimus.

Aukščiausią aptarnavimo lygį paštu pasiekė kompanija Sweetwater Sound. Prieš du metus ji šturmu užkariavo muzikinę rinką. Adresu Sweetwater.com, jūs galėsite įsigyti įrangą, gauti techninę paramą ir surasti darbą Career Center. Sweetwater’s Communications Group taip pat padės jums suprojektuoti ir sumontuoti jūsų studiją.

Jeigu jūs norite įrengti studiją namuose, kuri tilptų ant rašomojo stalo, tai kreiptis į Edirol.com būtų naudingiausia. Tai Roland Group dalis, kuri specializuojasi būtent parankinei priemonei. Čia rasite viską nuo naujausių USB MIDI ir audio sąsajos įrenginių iki įrašymo programinės įrangos, garso modulių ir klaviatūrų.

Music123 aptarnauja instrumentalistus, įrašymo studijų specialistus, gyvo garso inžinierius, pedagogus bei kitus. Tai nepriklausomos, mažmenine prekyba besiverčiančios, Filadelfijos kompanijos Zapf's Music tinklapis. Čia galima ieškoti prekių ir pagal gaminio, ir pagal gamintojo pavadinimą. Radę reikiamą prekę, galite surasti prekės aprašymą ar netgi nuotrauką. Jeigu jūsų netenkintų kaina ir jūs rastumėte pigiau, tai šis tinklapis elektroniniu paštu susisiekęs su pardavėju ir, šiam patikrinus informaciją, pasiūlytų jums konkurentinį kainos variantą.

Kitas muzikos įgarsinimo naujokas elektroninės paieškos scenoje yra Zzounds.com. Kaip ir anksčiau paminėti tinklapiai Zzounds.com siūlo visko, pradedant muzikiniais leidiniais, gaidomis, muzikiniais instrumentais, įrašymo įranga ir baigiant muzikine programine įranga, priedais ir liaudies instrumentais. Šis puslapis taip pat teikia visapusišką informaciją apie gaminio eksploataciją bei gamintojo instrukcijas.

Hitsquad.com/smm - tai didžiulis Shareware Music Machine kompanijos tinklapis. Jis skirtas besidomintiems kompiuterine muzika. Čia galima rasti beveik visko nuo CD riperių iki muzikinių kalkuliatorių. Tokiu būdu galite papildyti nauja įranga savo studiją.

Connectsound.com siūlo išsirinkti galybę naujų reikmenų bei gamintojų. Gaminių pasiūla yra gerai suskirstyta. Nurodomos įperkamiausios prekės, todėl galima iš karto domėtis prekės ypatybėmis.


Pardavimas ir pirkimas Internete, bendros nuorodos

Digibid.com ir Musichotbid.com teikia informaciją apie padėvėtų įrenginių pirkimą ar pardavimą. Šiuose tinklapiuose galima rasti beveik viską, o pirkimo ir pardavimo procesas labai paprastas. Po registracijos reklamuojate savo rakandą ir atsiradus pirkėjui renkatės: parduoti ar laukti geresnio pasiūlymo. Jei pasiūlymas priimamas, jūsų kredito kortelė patikrinama ir įvyksta sandėris. Prekės persiuntimą apmoka pardavėjas.

Musicyellowpages.com – tai nuorodos bei patarimai, kurių muzikams nederėtų praleisti. Čia yra klasifikuoti skelbimai skirti pirkti ir parduoti. Galima sužinoti pervežimo, remonto ir papildomų paslaugų kainas. Taip pat galite sužinoti įvairių muzikinių įvykių ir net pramonės (naujų gaminių) naujienas.

Geargate.com nuves jus prie daugybės kitų su muzika susijusių tinklapių. Tai drumgate, guitargate, brasswindgate, pro audiogate ir t.t. Čia galima rasti įvairių muzikinės įrangos pirkimo ir pardavimo variantų, taip pat sužinoti naujienas apie naujus gaminius. Geargate.com taip pat gali padėti jums surasti (mažmeninės) parduotuvės sandėlį.


Natų leidyba

Net4music.com
siūlo daugiau kaip 50,000 pavadinimų leidinių bei MIDI bylų, suskirstytų į įvairias kategorijas: Classics, Jazz/Blues, Pop/Rock, Funk/Soul/R&B, Country/Folk ir TV/Kinas. Galite ieškoti pagal atlikėją, instrumentą ar leidėją. Yra galimybė peržiūrėti muzikinio leidinio turinį.

Sheetmusicplus.com didžiuojasi, kad turi virš 303,995 pavadinimų leidinių ir turbūt tobuliausią paieškos sistemą muzikos srityje. Populiarios, džiazo ir jam giminingos muzikos jūs galite ieškoti pagal dainos arba albumo pavadinimą, atlikėją, sąstatą, instrumentą arba kitokį raktažodį.

Encoremusic.com – tai dar vienas muzikinių leidinių tinklapis. Pasiūlymai surašyti pagal instrumentų kategorijas, kurios suskirstytos į smulkesnes sekcijas. Taip pat yra vietos ir specifiniams instrumentams. Pavyzdžiui, Drumspot.com, Clarinetspot.com, Saxspot.com ir Guitarspot.com ir t.t.

Jwpepper.com – įspūdingas tinklapis su puikiomis paieškos galimybėmis. Prieš pirkdami muzikinius kūrinius, galite paklausyti jų ištraukų.

Berkleepress.com leidžia aukšto lygio muzikinę literatūrą. Čia viskas skirta ištroškusiems mokslo ar siekiantiems puikios karjeros muzikoje.
 


AURALIA - solfedžio mokymas Windows aplinkoje

26 temas apimanti AURALIA kol kas yra pats išsamiausias solfedžio paketas! Tai maloni ir lengva klausos lavinimo programa. AURALIA veda jus per daugybę įvairaus sudėtingumo pratimų ir iš karto pateikia rezultatus. Jūsų atsakymai įrašomi, juos galite padainuoti per mikrofoną arba pagroti MIDI klaviatūra. AURALIA tinka ir klasikiniams, ir šiuolaikiniams muzikantams, nepriklausomai nuo jų amžiaus ar sugebėjimų.

AURALIA - tiesiog pritrenkanti klausos lavinimo programa! AURALIA padeda mankštinti jūsų klausą pasitelkdama tūkstančius klausimų iš 26 muzikinių sričių, ji apima intervalus ir gamas, ritmą, akordus, melodiją ir derinimą.

Išbandykite AURALIA, atsisiuntę jos DEMO versiją.
Jei patiks, galite nusipirkti programą: Spauskite!
 


MUSITION - nauja muzikos teorijos mokymo sistema!

MUSITION - tai išsamus muzikos teorijos ir pagrindinių jos principų paketas, pritaikytas bet kokio amžiaus ir sugebėjimų muzikos studentams. Muzikos teorijos mokymasis, naudojant MUSITION dialoginį mokymo būdą, yra malonus ir lengvas. Struktūriniai pratimai ir iš karto pateikiami atsakymai sukuria stimuliuojančią mokymosi atmosferą, įgalinančią studentus siekti jų maksimalių galimybių. MUSITION yra paskutinis muzikos mokymosi įrankis!

Musition 2.0 teorijos mokymasis Windows aplinkoje.

Musition akimirksniu duoda jums įgūdžių iš keturiolikos pagrindinių muzikos teorijos sričių, nuo natų skaitymo ir ritmo pradedantiesiems iki sudėtingų temų apie gamas, raktus, tonacijas ir diapazonus patyrusiems muzikos teorijos studentams.

Demo versija rasite čia: http://www.risingsoftware.com/musition2
Jei patiks, galite nusipirkti programą... Spauskite!